UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES

ACTIES

When it all comes together.

Jullie geboortelijst - alle items hebben we samen zorgvuldig uitgekozen en dit … met een prachtig eindresultaat. Samen tellen we af en kijken we reikhalzend uit naar de komst van jullie kleintje.

 

Orsetto… we always finish with a sweet!

Some storage heroes for you! #littletreasures
Het is ongelooflijk hoeveel spullen een baby heeft. Je verzamelt heel wat tijdens de zwangerschap, maar na de kraamvisites is er geen houden meer aan.

Wij hebben de perfecte oplossing om netjes op te bergen. Je kunt alles kwijt in onze “aaibare pareltjes”. Met deze handige manden is het zo gepiept.

We bedachten iets heel fijn voor jullie. Bij het vastleggen van een afspraak hebben we een leuke verrassing in petto. Een geschenkje voor jou van ons…

Rondslingerende babygoodies zijn zo weer netjes opgeruimd want je krijgt van ons een gepersonaliseerde opbergmand + houten treintje/stapeltoren (met de geboortegegevens op) cadeau. Hoe leuk is dit?

Wij willen alleen maar het beste en mooiste voor jouw baby’tje. 

En dit is niet alles… Na afsluit van het lijstje krijg je ook nog eens een geschenkbon t.w.v. 10% op de geschonken items.

Overtuigd van onze service? Leg dan voor 15 juni jouw afspraak vast en geniet van dit leuks. 

Een infozakje met goodies staat alvast klaar. Benieuwd naar onze werking? We maken heel graag tijd vrij om jullie een persoonlijk woordje uitleg te geven. Een volledig nieuwe wereld gaat voor jullie open. Ben je overdonderd door het grote aanbod? Met veel enthousiasme delen we graag alle tips & tricks.

Still looking for a very nice birthlist… we’ll be there for you!

*geschenk bovenop de 10% lijstwaardebon

*vanaf een minimum lijstwaarde van €3000

 

Ontvang een Orsetto-waardebon

Bij Orsetto Babyboetiek ontvangen jullie een waardebon wanneer we de lijst definitief afsluiten (vanaf een lijstwaarde van 1.500€). Deze waardebon bedraagt 10% van het totale bedrag aan geschonken artikelen.

Met deze waardebon kan je onbeperkt shoppen online of in onze boetiek. Denk maar aan gepersonaliseerde spulletjes voor je kleine prins of prinses, autostoelen, leuke extraatjes, een gepersonaliseerde verjaardagskroon, speelgoed en noem maar op.

Je hoeft trouwens deze bon niet in één keer op te gebruiken.

Om jou de best mogelijke ervaring te geven op onze website maakt Orsetto gebruik van cookies. Manage cookies
UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES