UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES

ACTIES

Fine presents celebrating heart-melting moments!

Double the fun. We present to you…

Naast onze verregaande en uitgebreide service, leggen we onze lijstleggers graag in de watten met extra cadeautjes! 

De geboorte van je baby is een onvergetelijk moment: uniek, zacht, romantisch, en teder. Om dit te vieren hebben we tijdens de herfstperiode een mooie verrassing in petto passend bij het nieuwe avontuur!  

Leg jij je geboortelijstje bij Orsetto Babyboetiek? Dan bedanken we jullie graag voor het vertrouwen. We verwennen de baby met een gepersonaliseerd geschenkje. Jij kiest zelf! 

♡ Logeertas met stijlvolle uitstraling in witte of grijze losange – afgewerkt met naamborduring. Van het eerste kraambezoek tot het afzetten van de kinderen aan de schoolpoort. Je “Orsetto bag” helpt je doorheen elk ‘#momlife’-moment.

♡ Luxe, ultra-zacht wiegdeken in witte, grijze, camel of roze losange – afgewerkt met naamborduring. Ideaal om mee op stap te nemen in de buggy of om het babybed op te fleuren. Je kan ze altijd en overal gebruiken. Jouw kindje zal voortaan warm en knus onder zijn of haar eigen dekentje kunnen slapen. Lekker gezellig! 

 

Laat je betoveren door onze perfect afgewerkte, onweerstaanbare gepersonaliseerde gifts met borduring.

Dit is niet alles… Na afsluit van het lijstje krijg je ook nog eens een geschenkbon t.w.v. 10% op de geschonken items.

Overtuigd van onze service? Leg dan voor 15 november jouw afspraak vast en geniet van dit leuke presentje. 

Een infozakje met goodies staat alvast klaar. Benieuwd naar onze werking? We maken heel graag tijd vrij om jullie een persoonlijk woordje uitleg te geven. Een volledig nieuwe wereld gaat voor jullie open. Ben je overdonderd door het grote aanbod? Met veel enthousiasme delen we graag alle tips & tricks.

*geschenk bovenop de 10% lijstwaardebon

*vanaf een minimum lijstwaarde van €3000

 

Ontvang een Orsetto-waardebon

Bij Orsetto Babyboetiek ontvangen jullie een waardebon wanneer we de lijst definitief afsluiten (vanaf een lijstwaarde van 1.500€). Deze waardebon bedraagt 10% van het totale bedrag aan geschonken artikelen.

Met deze waardebon kan je onbeperkt shoppen online of in onze boetiek. Denk maar aan gepersonaliseerde spulletjes voor je kleine prins of prinses, autostoelen, leuke extraatjes, een gepersonaliseerde verjaardagskroon, speelgoed en noem maar op.

Je hoeft trouwens deze bon niet in één keer op te gebruiken.

Om jou de best mogelijke ervaring te geven op onze website maakt Orsetto gebruik van cookies. Manage cookies
UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES