UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES

ACTIES

When it all comes together.

Jullie geboortelijst - alle items hebben we samen zorgvuldig uitgekozen en dit … met een prachtig eindresultaat. Samen tellen we af en kijken we reikhalzend uit naar de komst van jullie kleintje.

Orsetto… we always finish with a sweet!

A good name will shine forever...

De naam van jullie kleine schat kan je op heel wat leuke items vereeuwigen. Houten en plexi decoratie is onze favoriet! Het is duurzaam, tijdloos en mega stijlvol. Al van bij het begin kan je deze gebruiken voor je doopsuiker presentatie of later kan je ze een prachtig plekje geven in de kinderkamer. Een mooi item met een bijzondere betekenis… en dit geven we jouw baby CADEAU! #nieuwelijstactie 

Plan een geboortelijstafspraak in en ontvang dit extraatje! Keuze uit: houten naam op voetje of houten kader met print op glas.

Wij willen alleen maar het beste en mooiste voor jouw kleintje. 

En dit is niet alles… Na afsluit van het lijstje krijg je ook nog eens een geschenkbon t.w.v. 10% op de geschonken items.

Overtuigd van onze service? Leg dan voor 30 september jouw afspraak vast en geniet van dit leuks. 

Een infozakje met goodies staat alvast klaar. Benieuwd naar onze werking? We maken heel graag tijd vrij om jullie een persoonlijk woordje uitleg te geven. Een volledig nieuwe wereld gaat voor jullie open. Ben je overdonderd door het grote aanbod? Met veel enthousiasme delen we graag alle tips & tricks.

Still looking for a very nice birthlist… we’ll be there for you!

*geschenk bovenop de 10% lijstwaardebon

**vanaf een minimum lijstwaarde van €3000

 

Ontvang een Orsetto-waardebon

Bij Orsetto Babyboetiek ontvangen jullie een waardebon wanneer we de lijst definitief afsluiten (vanaf een lijstwaarde van 1.500€). Deze waardebon bedraagt 10% van het totale bedrag aan geschonken artikelen.

Met deze waardebon kan je onbeperkt shoppen online of in onze boetiek. Denk maar aan gepersonaliseerde spulletjes voor je kleine prins of prinses, autostoelen, leuke extraatjes, een gepersonaliseerde verjaardagskroon, speelgoed en noem maar op.

Je hoeft trouwens deze bon niet in één keer op te gebruiken.

 

 

 

 

Om jou de best mogelijke ervaring te geven op onze website maakt Orsetto gebruik van cookies. Manage cookies
UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES