UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES

ONZE WERKWIJZE

Hoe gaan wij bij Orsetto Babyboetiek praktisch te werk?

Een baby op komst? Spannend! Orsetto Babyboetiek helpt je graag met de geboortelijst zodat jullie zonder stress naar de geboorte kunnen toeleven.

Aangezien een babylijst heel wat planning en administratie met zich meebrengt, overlopen wij graag met jullie enkele praktische aspecten.


Volg je lijstje online mee op

Na onze eerste afspraak krijgen jullie een eigen account waarmee jullie ons volledige babygamma kunnen ontdekken en eventueel nog zaken kunnen toevoegen of schrappen van jullie lijst.

Ook na de geboorte kunnen jullie steeds opvolgen welke geschenken al uitgekozen zijn, wie wat heeft gekocht etc.

Ontdek alles over onze unieke geboortelijstservice

 

Alles netjes op tijd geleverd

Uiteraard hebben wij niet alles op stock en bestellen wij jullie gewenste spulletjes bij diverse leveranciers. We plaatsen de bestelling steeds na activatie van jullie geboortelijst. Reken wel een levertermijn van 4 tot 6 weken.

Mocht er toch een artikel niet binnen de voorziene termijn geleverd worden, dan brengen we jullie op de hoogte en zoeken we samen naar een oplossing.

 

Een geboortelijst met of zonder waarborg: aan jullie de keuze

Bij Orsetto kiezen jullie zelf hoe jullie praktisch te werk gaan voor de babylijst. We bieden 2 mogelijkheden aan:

1. De Orsetto-waarborg: persoonlijk en flexibel

  • Met de Orsetto-waarborg betalen jullie een waarborg van 25% op het totaalbedrag dat we voor jullie bestellen, met uitzondering van meubels en kinderwagens. Deze laatste worden afzonderlijk afgerekend d.m.v. een voorschot.

Je kan ook werken met wensartikelen, nice to have-artikelen die niet meetellen op de geboortelijst en pas worden besteld na jullie goedkeuring (of ingeruild worden voor een waardebon).

  • Ongeveer 4 weken voor de geboorte plannen we graag een eerste ophaling of levering. Indien gewenst kunnen wij ook helpen met installeren en decoreren. De weken erna kan je bepaalde spullen zelf komen ophalen in de boetiek.

  • We sluiten de geboortelijst meestal af 12 weken na de geboorte of een week na de babyborrel, maar dit gebeurt steeds in samenspraak. Bij de afsluiting verrekenen we de waarborg en bekijken we of er nog een openstaand bedrag is. Als alles werd verkocht en de waarborg overblijft, dan storten we die terug.

  • Tot aan de afsluiting van de lijst kunnen producten onder de 75€ teruggeven worden als deze ongebruikt zijn en in de initiële verpakking, met uitzondering van kledij, gepersonaliseerde artikelen en items specifiek voor jullie besteld.

 

2. De gekende aanpak zoals vele van onze concullega’s het doen

Persoonlijk verkiezen we de eerste manier aangezien deze voor jullie als ouders veel meer flexibiliteit biedt. Maar we bieden ook de gekende, traditionele manier aan zoals de meeste babywinkels hanteren.

  • Je betaalt geen waarborg, maar op de geboortelijst staan voor de schenkers geen artikelen boven de 500€. Deze dienen zelf door de ouders aangekocht te worden als aparte bestelling met korting.

  • De bestelde producten liggen klaar op de voorziene geboortedatum. Wens je deze te laten leveren aan huis of wil je zelf iets bij ons komen ophalen, dan dienen deze spullen steeds betaald te worden bij levering/ophaling.

  • Voor de artikelen op de lijst geldt een aankoopverplichting vanaf 75€. Wens je voor sommige artikelen geen aankoopverplichting, zet deze dan als wensartikel op je lijst.

  • Het afsluiten van de geboortelijst gebeurt ten laatste 12 weken na de geboorte.

 

Een geboortelijst bij Orsetto Babyboetiek? Geniet van onze acties!

Om jou de best mogelijke ervaring te geven op onze website maakt Orsetto gebruik van cookies. Manage cookies
UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES