UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES

AANPAK

De unieke Orsetto-aanpak voor ouders in spé

Kijken jullie ook vol spanning uit naar de komst van een ieniemienie-mensje binnen je gezin? Geniet voluit van deze onvergetelijke periode en laat Orsetto Babyboetiek je adviseren over alle musthaves en mustneeds voor jullie baby.

Door onze jarenlange ervaring weten we perfect wat toekomstige mama’s en papa’s nodig hebben. We hebben trouwens van horen zeggen dat onze geboortelijstservice er echt eentje-uit-de-duizend is.

 

Maak een afspraak zodat we mee kunnen aftellen!

Wij maken graag voldoende tijd voor jullie, zodat je onze persoonlijke aanpak ten volle kan ervaren. Daarom werken we graag op afspraak.

Willen jullie op voorhand al eens onze webshop verkennen? Doe gerust, maar houd in het achterhoofd dat onze webshop slechts een weergave is van de producten die we op stock hebben in onze winkel. Ons werkelijke aanbod baby-artikelen is dus veel ruimer.

Weten jullie al het geslacht (geen paniek, wij verklappen niks!) of heb je al een specifieke kleur of stijl in gedachten? Geef het mee bij het vastleggen van de afspraak, dan kunnen we hierop anticiperen.

Tip van de Orsetto-babyspecialisten:
We raden aan om ongeveer rond 4 à 5 maanden zwangerschap de lijst samen te stellen. Dan kunnen jullie niet alleen relax naar de geboorte toeleven, maar hebben wij ook nog volgende ruimte om alles tijdig te bestellen.

Maak een afspraak.

 

Kies je favoriete babyspulletjes

Bij onze kennismaking luisteren we eerst naar jullie wensen, stijl en budget. Op basis hiervan gaan we vervolgens aan de slag.

Aan de hand van onze handige checklists per categorie (slapen, eten, op stap, dressing, …) kiezen we samen stap-voor-stap de artikelen en stellen we jullie geboortelijst op, volledig op maat en steeds met deskundig advies.

Bij Orsetto bieden we een gezellige familie van mooie merken aan, waardoor iedere ouder in spé er zeker zijn gading vindt.

Handig om weten: Haal vooraf jouw favoriete spulletjes in huis. Ook dit is een extraatje bij Orsetto. Bij het activeren van de geboortelijst spreken we daarom meteen al een ophaalmoment af, meestal zo’n 4 weken voor de geboortedatum. Tijdens deze ophaling geven we ook nog bij alle spullen het nodige advies. Lukt het niet om de spulletjes zelf te komen ophalen? Geen probleem, dan komen wij deze tegen een kleine vergoeding leveren aan huis.

Indien gewenst, kunnen we jullie zelfs helpen om de babykamer volledig klaar te zetten en te decoreren. Zo kunnen jullie zonder stress de laatste weken van de zwangerschap ingaan. Zalig toch?


 
Vul naar hartenlust je lijst aan

Tijdens het kennismakingsgesprek ontvangen jullie ook een account waarmee je nadien de lijst onbeperkt kan aanpassen.  Met deze account zie je na het inloggen op onze webshop trouwens het volledige assortiment, dus niet enkel de artikelen die we op stock hebben. Elk artikel kan je met een simpele druk op de knop aan jouw geboortelijst toevoegen.

Tot de definitieve bestelling van de lijst, zo’n 10 weken voor de geboorte, kan je makkelijk zelf nog wijzigingen aanbrengen. Nadien kan je eventuele aanpassingen altijd per mail aan ons doorgeven.

Account ontvangen? Grasduin door het volledige assortiment.

 

Bij Orsetto mag je dromen!

Jullie geboortelijst, daar maken wij echt een pareltje van! Voeg foto’s en teksten toe voor een persoonlijke touch en stuur iedere schenker een bedankkaartje per mail na aankoop. Leuk toch?

Bij ons kunnen jullie ook heerlijk wegdromen met onze wensartikelen: spulletjes die jullie stiekem wel graag zouden willen, maar waarop geen aankoopverplichting is. Deze komen facultatief op jullie geboortelijst, maar achteraf beslissen jullie zelf om deze te bestellen of om te ruilen voor een waardebon.

Begin alvast te dromen.

 

Jullie kindje is geboren! Proficiat!

Geniet van jullie kleine wonder en laat de praktische kant maar aan ons over. We zetten de geboortelijst vliegensvlug online zodat vrienden en familie jullie meteen kunnen verrassen met een leuk geschenk. Bovendien kunnen jullie alles mee opvolgen via jullie account.

Heb je vragen of wens je snel iets bij te bestellen? Wij zijn slechts een telefoontje verwijderd. Ook dit is Orsetto.

Oh, nog service waar wij beretrots op zijn: leg je de geboortelijst bij ons, dan helpen wij je ook graag met originele geboortekaartjes, doopsuiker of andere geboorteattenties.

Ontdek alles over onze geboortekaartjes en -attenties.

Om jou de best mogelijke ervaring te geven op onze website maakt Orsetto gebruik van cookies. Manage cookies
UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES