UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES

Over ons

Over ons

Wij zijn Haike en Ruben! Niet alleen trotse ouders van 2 kleine ukkepukken, maar ook de fiere eigenaars van Orsetto Babyboetiek.

Onze baby- en kinderspeciaalzaak in hartje Jabbeke is een paradijs voor ouders in spe en voor al wie op zoek is naar toffe, kwalitatieve kinder- en babygeschenken. Bij ons vind je een gezellige familie van meer dan 120 merken, voor ieders budget en stijl.

We zijn beretrots op onze geboortelijstservice omdat deze werkelijk uniek is in de regio Brugge en de Kust. Persoonlijk contact, deskundig advies en flexibiliteit zijn onze troeven.

Omdat we het belangrijk vinden dat jullie zorgeloos kunnen uitkijken naar de geboorte, bieden we ook heel wat extra services aan zoals gratis aan-huis-levering van de artikelen, opzetten en decoreren van de babykamer, geboortekaartjes en – attenties, mogelijkheid tot het personaliseren van artikelen, …

Altijd welkom ons eens te komen snuisteren in ons assortiment!  Voor het vastleggen van een geboortelijst werken wij wel graag op afspraak omdat we daar de nodige tijd willen aan besteden.

Tot gauw?

Haike & Ruben

Ondernemingsnummer BB SJIEK bv - Orsetto Babyboetiek 0677.897.168

Meet the team

In de winkel worden wij bijgestaan door ons fantastisch team. Samen zorgen wij voor een onberispelijke service!

Delphine is onze administratieve duizendpoot. Zij zorgt ervoor dat al jullie artikelen tijdig besteld worden en staat jullie bij voor alle vragen.

Julie en Jolien zijn onze zonnetjes in huis. Ze ontvangen jullie in onze winkel met de grote glimlach en helpen jullie de leukste geschenkjes uitkiezen. Achter de schermen verzetten ze bergen werk want ze ontvangen dagelijks vele leveringen en zorgen ervoor dat al deze spulletjes in het juiste geboortekastje terechtkomen.

Olivier en Lode zorgen ervoor dat de nodige spulletjes aan huis geleverd worden en brengen deze met plezier tot in de kinderkamer.

Om jou de best mogelijke ervaring te geven op onze website maakt Orsetto gebruik van cookies. Manage cookies
UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES