UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES

Over ons

Over ons

Wij zijn Haike en Ruben! Niet alleen trotse ouders van 2 kleine ukkepukken, maar ook de fiere eigenaars van Orsetto Babyboetiek.

Onze baby- en kinderspeciaalzaak in hartje Jabbeke is een paradijs voor ouders in spe en voor al wie op zoek is naar toffe, kwalitatieve kinder- en babygeschenken. Bij ons vind je een gezellige familie van meer dan 120 merken, voor ieders budget en stijl.

We zijn beretrots op onze geboortelijstservice omdat deze werkelijk uniek is in de regio Brugge en de Kust. Persoonlijk contact, deskundig advies en flexibiliteit zijn onze troeven.

Omdat we het belangrijk vinden dat jullie zorgeloos kunnen uitkijken naar de geboorte, bieden we ook heel wat extra services aan zoals gratis aan-huis-levering van de artikelen, opzetten en decoreren van de babykamer, geboortekaartjes en – attenties, mogelijkheid tot het personaliseren van artikelen, …

Altijd welkom ons eens te komen snuisteren in ons assortiment!  Voor het vastleggen van een geboortelijst werken wij wel graag op afspraak omdat we daar de nodige tijd willen aan besteden.

Tot gauw?

Haike & Ruben

Meet the team

In de winkel worden wij bijgestaan door ons fijne team. Samen zorgen wij voor een onberispelijke service!

Julie is ons zonnetje in huis. Zij zorgt ervoor dat al jullie artikelen tijdig besteld worden en staat jullie bij voor alle vragen.

Chelsy neemt alle leveringen in ontvangst, controleert deze uiterst nauwkeurig en zorgt dat alles in het juiste geboortekastje terecht komt.

Olivier zorgt ervoor dat de nodige spulletjes aan huis geleverd worden. Hij zorgt dan ter plaatse ook voor de installatie van de kinderwagens en autostoelen.

Om jou de best mogelijke ervaring te geven op onze website maakt Orsetto gebruik van cookies. Manage cookies
UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES