UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES

Casa Osito

Een droomvakantie voor jonge gezinnen

Op reis gaan met kleine kinderen is altijd een uitdaging. Of het nu met het vliegtuig of met de wagen is, de hoeveelheid spullen die je mee moet nemen om een comfortabele reis te beleven, is immens.

We hoorden deze verzuchting heel vaak in de winkel en merken dat jonge ouders daarom eerder kiezen een staycation of een vakantie in eigen land. Zonde, want als gezin is het net cruciaal om er ook eens volledig uit te zijn en te genieten van elkaar.

 Casa Osito

 

Volledig uitgerust voor de allerkleinsten

Uit onze eigen ervaring als ouders, maar ook omdat we merkten dat het aanbod kindvriendelijke, volledig uitgeruste vakantiewoningen quasi onbestaand is, openden we begin dit jaar Casa Osito in Zuid-Spanje.

Deze vakantiewoning voor 6 personen ligt in de zonnige regio Mazarrón – Camposol en bereik je het best via de luchthaven van Murcia (ongeveer 35min rijden) ofwel via de luchthaven van Alicante (ongeveer 65min rijden).

Alles is aanwezig om jonge gezinnen een droomvakantie aan te bieden:

  • Volwaardig babybedje
  • Voedingsmaker
  • Wipstoel
  • Plooibuggy
  • Speelgoed
  • Voedingskussen
  • Slaapnestje
  • Autostoel… en zoveel meer

Allemaal kwalitatieve producten en heel wat spulletjes die je dus zelf niet hoeft mee te nemen op reis. Je stapt op het vliegtuig met het volledige gezin en komt terecht in een oase van rust waar genieten centraal staat. De woning is volledig gelijkvloers en voorzien van alle comfort.

Korting voor onze klanten

Ben je geboortelijstklant in onze babyboetiek dan heb je een streepje voor! Bij boeking ontvang je een exclusieve korting van 15% op je verblijf bij Casa Osito en dit boven op de andere kortingsacties waarvan je geniet bij Orsetto (www.orsetto.be/acties/).

Benieuwd? Check onze instagrampagina voor meer foto’s en nieuws. Graag reserveren? Stuur een mailtje met de gewenste data naar [email protected].

 
Om jou de best mogelijke ervaring te geven op onze website maakt Orsetto gebruik van cookies. Manage cookies
UNIEKE GEBOORTELIJSTSERVICE
DESKUNDIG ADVIES & CORRECTE PRIJS
MEER DAN 120 MERKEN
GEPERSONALISEERDE BABYSPULLETJES